Frequently asked questions

Permanente make-up

Doet permanente make-up pijn?


Nee. Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Eventueel kunt u van te voren een laagje Emla verdovingscreme aanbrengen als u een gevoelige huid of een zeer lage pijngrens heeft.
Hoelang blijft permanente make-up het zitten?


Permanente make-up blijft tot 2 jaar zitten. Aan de hand van de huidtype van de klant, kan dit varieren per persoon. Bij een vette huid zal de PMU sneller vervagen. In dat geval wordt er aangeraden om eerder een opfrisbehandeling te doen.
Heb je altijd een touch up nodig ?


Ja. Het zetten van permanente make-up bestaat uit 2 behandelingen. Je hebt na je eerste behandeling een touch-up nodig, omdat het het pigment 30-60% wegvalt na ongeveer 4 weken. De touch-up zal 6 weken na je eerste behandeling plaats nemen. Sommige huiden willen het pigment niet goed opnemen, in dat geval heb je een 3e behandeling nodig. Iedereen is immers anders.
Hoelang duurt de behandeling?


Een behandeling duurt gemiddeld 2,5 uur.
Mag ik na de behandeling zonnen?


Zon moet na de behandeling 2 weken vermeden worden. U dient de huid elke dag in te smeren met minimaal SPF 30. Ook na 2 weken, dient u uw huid altijd in te smeren met minimaal SPF 30.
Kan powderbrows toegepast worden over oude PMU als cover-up?


Dit kan alleen als de oude PMU enorm vervaagd is en bijna niet meer zichtbaar is. In dat geval is het altijd beter om vooraf een foto door te sturen om de mogelijheden te bespreken.

BB-glow

Wat is BB-Glow?


BB Glow is een behandeling waarbij je voor een langere tijd een mooie egale teint creëert. Dit is een behandeling die helpt littekens van acne te herstellen en fijne lijntjes te verminderen. De behandeling wordt met een DermaPen uitgevoerd.
Wat is Dermapen?


De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen.
Hoeveel BB-Glow behandelingen heb ik nodig?


Na 3 behandelingen zie je goed resultaat, wat maanden mee kan gaan. Elk met een tussenpoos van 3-4 weken. Na een sessie van 3 behandelingen gaat het resultaat tot 6 maanden mee.
Is mijn huid geschikt voor een BB-Glow behandeling?


Ja, het is geschikt voor elke huidskleur en huidtype behalve actieve acne. Twijfel je toch? Stuur dan gerust een email.
Mag ik na de behandeling zonnen?


Zon moet na de behandeling 2 weken vermeden worden. U dient de huid elke dag in te smeren met minimaal SPF 30. Ook na 2 weken, dient u uw huid altijd in te smeren met minimaal SPF 30.