top of page

Permanente make up | Tugba Atmaca PMU

Wat is permanente make-up ?

Permanente make-up is dé manier om er zelfs tijdens het sporten, een middagje sauna of in het zwembad verzorgd uit te zien. Je wenkbrauwen en eyeliner zullen er altijd perfect uitzien. Met permanente make up heb je elke dag volle wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien. Make-up wordt overbodig en het bespaard je flink wat tijd in de ochtend! 


 

Hoe wordt permanente make up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neergaat, een speciaal huidvriendelijke pigment in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen om uw schoonheid te accentueren. Het pigment wordt aangebracht op de eerste huidlaag. Hierdoor is het ook semi permanent en vervaagt het geleidelijk.

 

 

 

Hoelang blijft permanente make up zitten?

 

Permanente make up blijft gemiddeld 1.5 tot 2 jaar zitten, mits je je houdt aan de nazorginstructies die je meekrijgt na de behandeling. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je permanente make up, is het van belang dat je de adviezen goed opvolgt. 

Als je vaak naar de zonnebank gaat, zal het sneller vervagen. 
 

IMG_8075[1]_edited.jpg

Powderbrows

Dunne en/of onregelmatige haargroei door te vaak epileren kunnen met permanente make-up volledig gecorrigeerd worden zodat u weer prachtige volle wenkbrauwen krijgt. 

Het dagelijks gebruiken van wenkbrauwpoeders of potloden zijn overbodig, met de powderbrows heb je een langdurig resultaat wat tot 2 jaar mooi blijft zitten. Je staat elke ochtend op met perfect gepoederde wenkbrauwen, dat bespaart mooi tijd!

'De wenkbrauwen worden eerst met touw geëpileerd, uitgemeten en vervolgens voorgetekend zodat je vooraf de vorm al kunt zien. De kleur wordt samen bepaald aan de hand van enkele pigmenten die ik eerst op het voorhoofd aanbreng. Als de vorm en kleur helemaal naar jouw wensen zijn, dan starten we met de powderbrow behandeling'

 

De behandeling duurt gemiddeld 2,5 - 3 uur.

Powderbrows kan toegepast worden als cover-up van oude PMU.

 

IMG_0505[1].JPG

Hairstrokes

Met de hairstrokes techniek worden er fijne, natuurlijke haartjes gepigmenteerd die niet van de echte  haartjes te onderscheiden zijn. De haartjes worden in de richting van de natuurlijke haargroei gezet om een zo realistisch mogelijk resultaat te bereiken. De wenkbrauwen worden voller maar kunnen ook langer of breder gemaakt worden. In tegenstelling tot de ombre brows, wordt bij de hairstrokes de wenkbrauwen niet volledig ingekleurd maar blijf je tussen de haartjes huid zien. Wil je graag een natuurlijke look, kies dan voor de hairstrokes. De behandeling duurt gemiddeld  uur.

TA_submark_white.png
eyeline.png
TA_submark_white.png

Eyeliner

Een eyeliner die onmogelijk uit zal lopen! Het klinkt als muziek in de oren, toch is het mogelijk. Met een eyeliner ben je altijd ready to go. De eyeliners variëren van subtiel tussen de wimperhaartjes tot een eyeliner met een wing. Samen met de specialist bespreekt u welk gewenst effect u wilt hebben zodat de eyeliner naar wens is. De behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur.

TA_submark_white.png
GGD keuring.jpg
Nouveau_Contour_logo_full_colour.png
perma blend.png
permablend.png
bottom of page